Gossips van week #45

10 november 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Selena Gomez is na haar relatie met Justin Bieber helemaal klaar met jongere mannen. Ze zoekt nu iemand die meer bij haar eigen leeftijd past. De radiodj van de zender Y100 stelt de grote ster de vraag of ze interesse heeft in daten met een man die ouder is. “Ja! Dat wil ik zeker wel. Ik ben nu 21 dus iemand van 25 of 26 zou leuk zijn. Of het moet natuurlijk George Clooney zijn…” Selena en Justin waren twee jaar samen, toen hun relatie vorig jaar op de klippen liep. Sindsdien is de zangeres vrijgezel.

isahoes

Isa Hoes hoopt nog steeds dat er op een dag een langere afscheidsbrief van haar man Antonie Kamerling wordt bezorgd. Het briefje dat hij in 2010 schreef vlak voordat hij zelfmoord pleegde is ‘veel te kort’. “Wat hij schreef houd ik voor mezelf, maar eigenlijk hoop ik nog steeds dat er een langere verklaring met de post komt”, vertelt Isa in het AD. Over het moment waarop Isa haar man vond, zegt ze: “Meteen dacht ik: het is goed zo. Jij bent heel rustig. Zo kalm heb ik je misschien al een jaar niet meer gezien. Ik hoop zo dat hij die vrede ook voelt, dat hij van boven nu tevreden naar ons kijkt.” Isa heeft een boek geschreven over haar leven met Antonie: Toen ik je zag.

2 Unlimited-zangeres Anita Doth is zwanger van haar tweede kindje. De zangeres maakte het blijde nieuws zelf bekend via Twitter: “Ja, ik ben zwanger! Ik ben uitgerekend in februari 2014.” De zangeres kreeg in 2009 borstkanker en hoorde afgelopen zomer dat ze kankervrij is. Dit is echt een kers op de taart na zo’n zware tijd. Samen met haar vriend Willy heeft ze al een zoon van 8 jaar.

ilsedelange Ilse DeLange zou, na Anouk, namensNederland deel willen nemen aan het Eurovisie Songfestival. Dit zei de zangeres in het programma RTL Late Night. Ze zei dat ze open staat voor een deelname aan het liedjesfestijn. Eerder gingen er al geruchten dat het TVOH-jurylid de Nederlandse inzending is voor dit jaar, maar daarop reageerde de TROS niet. Presentator Humberto Tan is er echter van overtuigd dat de zangeres Nederland volgend jaar zal vertegenwoordigen en feliciteerde haar alvast. DeLange gaf echter niet toe en zei met een glimlach: ”Ik weet het niet hoor. Ik neem even een slok water.” Wij zijn benieuwd…

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: