How to: In 3 stappen een relaxte huid

8 november 2013

Beauty, Gezicht

Na een lange dag aan het werk geweest te zijn is het heerlijk om een relaxte avond te hebben. Maak daarom eens lekker tijd voor een uitgebreid reinigings- en verzorgingsplan! Je hebt met deze 3 stappen binnen no time weer een relaxte en stralende huid.

Je huid reinigen is erg belangrijk. Waarom? Als je je huid niet elke dag goed schoonmaakt raken je poriën verstopt en krijgt je huid al snel een vale teint. Ook als je geen make-up gebruikt is het erg verstandig om je huid elke dag te reinigen, er zit altijd wel wat vuil op je huid.

gezichtwassen

Stap 1: Reinigen
Je begint met het goed reinigen van de huid. Reinig je huid om alle sporen van make-up, vuil en zweet te verwijderen. Gebruik hiervoor een product dat het beste bij je huidtype past. Een melk is geschikt voor de normale huid, een wat dikkere textuur is goed voor de droge of gevoelige huid en wanneer je een vette huid hebt, kies dan voor een gel.

Stap 2: Peeling
Gebruik regelmatig een zachte peeling om je huid weer een oppepper te geven. Deze peeling haalt de dode huidcellen en onzuiverheden weg. Maak je gezicht nat en masseer met ronddraaiende bewegingen je huid. Reinig je gezicht daarna met (ijs)koud water en je huid voelt als nieuw aan.

Stap 3: Masker
Verwen je huid minimaal een keer per week met een verzorgend masker. Erg is veel keuze in maskers, dus zorg dat je er een hebt die bij je huidtype past. Naast een goede verzorging biedt een masker natuurlijk ook een moment van rust en ontspanning. Een tip: laat het masker nooit langer zitten dan de aangegeven tijd op de verpakking, anders droogt jouw huidje juist uit.

Hoe reinig jij jouw gezicht?
Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: