WIN: Morgen gaan de ‘Pink Goodies’ eruit!

5 november 2013

Beauty, Gezicht, Lichaam, Make-up, WIN

Fabeaulish.com groeit met de dag en dat willen we natuurlijk ook met jullie vieren. Vorige week zijn we deze leuke winactie begonnen, om het 500ste artikel op Fabeaulish.com te vieren, dus hierbij even een reminder! Wil jij op de valreep nog even meedoen en ben jij benieuwd wat er allemaal in zit? Kijk dan snel mee! 

winactie3010Een leuk pakket winnen is natuurlijk altijd fijn! Wat dacht je van een roze lipgloss pallet, een aardbeien lipgloss, lippenbalm, een glasvijl en twee gezichtsmaskers en nagelstickers? Wil je kans maken op dit leuke pakket? Het is ontzettend makkelijk om dit pakket te winnen. Kijk hieronder wat je ervoor moet doen.

Wat moet je ervoor doen?

  • Like én deel de Facebook-pagina van Fabeaulish.com en tag al je vriend(inn)en in de afbeelding. Je maakt extra kans op de prijs als je ons ook volgt op Twitter en op Bloglovin (zie blauwe knop in het midden van de zijbalk).
  • Laat hieronder en/of op Facebook weten waarom precies jij deze goodiebag verdiend!

Heel veel succes! 

Advertenties
, , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: