Gossips van week #44

3 november 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week! 

The Hills-ster Heidi Montag is opnieuw onder het mes gegaan. Dit keer niet om haar borsten te vergroten, maar om ze juist te verkleinen. De blondine is van cup F naar cup D gegaan en dit allemaal vanwege gezondheidsproblemen. Heidi liet drie jaar geleden tien plastisch chirurgische ingrepen op een dag doen. Ze is toen onder andere geopereerd aan haar borsten, neus en kin. Haar voorhoofd werd behandeld met botox en haar wangen en lippen werden opgespoten met vet. Over puur natuur gesproken…

Heidimontagtumb

Courtney Cox heeft haar relatie met acteur Brian van Holt beëindigd. Dat onthulde haar ex-man David Arquette  in een dronken bui tijdens een interview met een radio-dj. De Friends-ster zou Brian hebben gedumpt en inmiddels weer een nieuwe liefde hebben. “Ze is nu met iemand van wie ze houdt en die om haar geeft. Dat is het belangrijkste voor me. Ze is de meest briljante, beste vriendin die ik ooit heb ontmoet”, zei hij over zijn ex-vrouw van wie hij afgelopen zomer officieel scheidde.

De 77-jarige Silvio Berlusconi heeft deze week zijn jawoord gegeven aan zijn 28-jarige liefje Francesca Pascale. De twee zijn drie weken geleden getrouwd in Silvio’s privékapel in zijn woning in Milaan.  Een goede vriendin van Francesca laat weten: “De ceremonie vond in Silvio’s eigen huis plaats, want hij wilde niet dat iemand ervan wist.” Silvio en Francesca kennen elkaar al jaren. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst toen zij nog een tiener was.

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Gossips van week #44”

  1. Marieke Zegt:

    Wow het leeftijdsverschil is wel heel erg groot bij Silvio en zijn vrouw!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: