Gossips van week #43

27 oktober 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week! 

Susan Visser is, nadat ze zes jaar geleden haar grote liefde Roef Ragas aan een hartstilstand verloor, weer verliefd. “Mijn kinderen zijn momenteel het belangrijkste in mijn leven. Wij met z’n drieën zijn de basis. Ik heb nu wel weer een heel leuke, prille verkering trouwens. Daar geniet ik enorm van, en we zien wel waar dat heen gaat.”

Susanvisser

Rihanna en Cara Delevingne willen gaan samenwonen. De vriendinnen, die elkaar vorig jaar tijdens de Victoria’s Secret-show ontmoetten, zijn opzoek naar hun droomhuis in New York. Topmodel Cara wil graag naar de Big Apple verhuizen om zich te kunnen richten op haar acteercarrière en Rihanna zou haar huis in Los Angeles willen verlaten omdat ze zich daar niet meer veilig voelt na meerdere inbraken.

Orlando Bloom en Miranda Kerr gaan scheiden. Hun huwelijk is na drie jaar op de klippen gelopen. Na een relatie van in totaal zes jaar hebben ze besloten uit elkaar te gaan. De reden van de breuk is niet bekendgemaakt. Bloom en Kerr ontmoetten elkaar in 2007 en trouwden in 2010. Samen hebben ze een zoontje, Flynn.

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: