Gossips van week #42

20 oktober 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Timbaland lijkt totaal niet te treuren om de scheiding tussen hem en zijn vrouw. Sterker nog, hij viert zelfs een feest omdat ze uit elkaar gaan! Was het dan zo’n slecht huwelijk? Door TMZ is de rapper feestend vastgelegd in Club 79. Samen met Jay Z en Lenny Kravitz had Timbaland de tijd van zijn leven. Zo stonden er op een privétafel zo’n 30 flessen champagne, ter waarde van 19.000 euro. Whoppaaa!

fergiejosh

Zangeres Fergie en haar man Josh Duhamel mochten twee maanden geleden zoontje Axl verwelkomen en het stel denkt nu alweer aan geziensuitbreiding. ”We willen graag een broertje of zusje voor Axl. We gaan gauw weer aan de slag,” aldus Josh. De acteur vindt het geweldig om vader te zijn. Zo noemt hij de geboorte van zijn zoon het beste wat hem ooit is overkomen. Dat zijn zoontje zo’n makkelijk kind is doet Duhamel wel vrezen voor een tweede kind. “Axl is zo’n lieve, rustige baby, het kan bijna niet anders dat een tweede kind precies het tegenovergestelde is.”

Peter Jan Rens heeft aan weekblad Privé laten weten dat zijn vriendin Virginia op dit moment zwanger is. Hij mag er nog niet veel over loslaten. “Maar Virginia heeft wel al een positieve test in handen gehad”, aldus de presentator. De zwangerschap is nog in een vroeg stadium en dus mag Peter Jan er nog niet veel over kwijt. Al helemaal omdat zijn vriendin eerder al eens een miskraam heeft gehad.

 

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: