How to: Huis herfstproof maken!

18 oktober 2013

Lifestyle, Wonen

Het wordt snel k-k-k-kouder, de blaadjes vallen weer van de bomen en het wordt elke dag ook nog eens vroeger donker. Of je het wil of niet: de herfst staat weer voor de deur. Met deze tips maak je je huisje, en jezelf, weer helemaal gezellig en klaar voor de herfst! Kijk mee voor wat inspiratie. 

Plaids
In koude tijden kunnen we écht niet zonder onze grote vriend: het grote plaid. Doe een filmpje aan, maak warme chocolademelk met heel veel slagroom, zet wat lekkers -pepernoten- neer op tafel,  nestel je in in het hoekje van je bank en gooi die heerlijke warme plaid over jezelf heen. Uit ervaring weten wij dat er op dat moment bijna geen beter gevoel is dan dat. H-e-e-r-l-i-j-k!

Kaarsen
Bij de herfst en de winter horen natuurlijk ook kaarsen, en veel! Hoe meer kaarsen, hoe meer warmte en gezelligheid in huis. Het mooiste is natuurlijk een heel plateau vol met veel verschillende soorten, maten en kleuren kaarsen en waxinelichthouders. Zo wordt deze herfst en winter één groot feest!


Herfstgeur

Met de herfst wil je ook die heerlijke geur van warmte en gezelligheid in huis krijgen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Kies een lekkere geurdiffuser – tegenwoordig ruiken ze echt niet meer allemaal naar chemische troep- met bijvoorbeeld de geur van herfstfruit, kaneel of vanille. Wanneer je dan binnenkomt van een lange dag op werk heb je gelijk een lekker ruikend en goed gevoel van thuiskomen.

Pantoffels
Hoe warmer en hoe groter de pantoffels zijn, des te beter! Pantoffels zijn in het najaar niet weg te denken van je voeten. Weg met die ijskoude teentjes, hello warmte! Er zijn alleen zo veel soorten pantoffels, welke moet je kiezen? Wij gaan deze winter in ieder geval voor heerlijke pantoffels a la uggs!

Bron producten: Zalando.nl

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “How to: Huis herfstproof maken!”

  1. dekapster Zegt:

    Gezellig 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: