Gossips van week #41!

13 oktober 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Adele heeft deze week haar rijbewijs gehaald! “I passed my driving test!”, aldus de 25-jarige zangeres op twitter. De superster was jaren geleden al van plan om rijlessen te nemen, maar door haar grote succes en zwangerschap had ze daar geen tijd voor. En nu? Nu kan ze lekker met haar verloofde en zoontje rond racen.

Adelegossips

Kris en Bruce Jenner zijn uit elkaar. De moeder en stiefvader van de Kardashians bevestigden eerder deze week dat ze al een tijdje gescheiden leven.  “Sinds Bruce ergens anders woont, kunnen we een stuk beter met elkaar opschieten. Het heeft zich zo ontwikkeld. We zijn gewoon gelukkiger nu.” Laat Kris weten. Ondanks dat de twee uit elkaar zijn, blijft Kris gewoon de manager van Bruce. “Een scheiding weerhoudt ons er niet van om samen te werken.” Kris en Bruce waren 22 jaar lang getrouwd. Samen hebben ze twee dochters, Kylie en Kendall.

Rafael en Sylvie van der Vaart zijn al sinds januari geen koppel meer, maar de scheiding is nog steeds niet rond. Wel is bekend dat Sylvie 5 miljoen euro aan haar scheiding overhoudt. Toen de twee acht jaar geleden gingen trouwen is dit vastgelegd. Gelukkig verdient Sylvie ook nog haar eigen geld. Volgens Weekblad Privé heeft ze een jaarsalaris van meer dan 2 miljoen euro.

sylvieenrafael

Adam Levine, frontman van Maroon 5, vindt één keer trouwen niet genoeg, dus daarom heeft bij twee bruiloften georganiseerd. Adam en zijn verloofde Behati Prinsloo konden en wilden geen beslissing maken over de plek waar ze wilden trouwen. Daarom hebben de tortelduifjes besloten om zowel in Namibië, waar Behati is geboren, als hun woonplaats in Los Angeles een huwelijk te organiseren. De twee gaan in de zomer van 2014 trouwen.

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Gossips van week #41!”

  1. dekapster Zegt:

    Leuk geschreven!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: