De week van Fabeaulish #41

8 oktober 2013

Lifestyle, Reports, Vrije tijd, Werk

Veel schrijven, hard werken, maar vooral ook ontzettend van het leven genieten! Zijn jullie ook benieuwd hoe het eraan toe gaat binnen en buiten de redactie van Fabeaulish? Dan kunnen jullie vanaf nu wekelijks een kijkje achter de schermen nemen in ‘De week van Fabeaulish’. Vera, Desiree en Isa zetten voor jullie op een rijtje hoe hun week eruit zag. Veel lees en kijkplezier!

De week van Vera

Dagboekfoto1

Bij een nieuwe week horen verse bloemen. Hoe mooi zijn deze roze lelies?

Dagboekfoto2

Dit weekend was ik over naar mijn familie. Het was o.a. dierendag, dus ik heb mijn hondje Fill deze dag lekker verwend. Naast veel cadeautjes was het rennen en – zoals jullie zien – vliegen over het strand.

Dagboekfoto3

Beetje wazige foto, maar toch het delen waard. Zaterdag ging ik met mijn familie naar Duitsland om te winkelen. In woonwinkel “Depot” kwam ik deze leuke quote tegen!

Dagboekfoto5

Wist je dat in Duitsland beautyproducten veel goedkoper zijn dan in Nederland? Deo’s van Dove en Nivea voor 1,50 en haarproducten van bijvoorbeeld Gliss Kur voor 1,75.  Het was bij ons het ritje van zo’n 3 uur zeker waard. We kunnen weer even vooruit! Binnenkort een review over een aantal van deze producten.

Dagboekfoto6

Ook werd er nog een outlet centrum bezocht. Hond Fill mocht alleen mee als hij in een daar gehuurde hondenbuggy ging. Mensen keken af en toe toch even raar op als ze in plaats van een baby een hondje zagen.

Dagboekfoto7

Naast een trenchcoat, een broek en een grote tas vol beautyproducten heb ik deze mooie Nike’s gescoord!

Fab1jaarEn deze week is het ook feest op de redactie! Fabeaulish.com bestaat namelijk 1 jaar. Om dit te vieren geven we de hele week allemaal leuke cadeautjes weg. Wil je meedoen aan één van de drie winacties van deze week? Klik hier om te kijken welke op dit moment geldig is!

De week van Desiree 

Deesdagboek1

Vorige week stonden wij op de IJhallen. Helaas hadden wij op de terugweg file. Gelukkig werd het met goed gezelschap en een muziekje aan een stuk gezelliger.

Deesdagboek2

Hier ben ik onze muur aan het wegduwen. Geintje! Sporten hoort erbij en daarom ga ik weer lekker hardlopen. Ik doe dit gemiddeld 1 keer per week. Heerlijk een rondje over de dijk naar frisse lucht happen.

Deesdagboek3

Omdat sushi zo heerlijk is, heb ik het zelf eens gemaakt! Niet zo moeilijk als je denkt, je moet er alleen een handigheidje in krijgen. Best goed gelukt, toch?

Deesdagboek4

Vandaag heb ik het huis aan kant gemaakt, schoongemaakt en de was gedaan. Wat past er beter in een opgeruimd huis dan mooie bloemen? En deze staan nog mooier als je ze van je moeder krijgt…

De week van Isa

Isadagboek1

Mijn vader was jarig. Cake met kaarsvet voor iedereen! Yaaaaay!

Isadagboek2

Dit boek is zeker een aanrader. Heel spannend en erg goed geschreven. In twee dagen alweer uitgelezen natuurlijk… Maar wel met de nodige koekjes en thee!

Isadagboek3

Aangekomen bij mijn wekelijkse schermsessie. Bring it on!!!!

Isadagboek4

Als je heeeeeeeeeel goed kijkt, zie je de kleine witte canis lupus familiaris in zijn natuurlijke habitat. Oftewel: Danjo! Ook hij is afgelopen vrijdag met dierendag lekker verwend.

Volgende week: Dan krijgen jullie o.a. een kijkje achter de schermen bij onze bezigheden op de redactie!

Tot volgende week!

Liefs,

Vera, Desiree & Isa

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: