Gossips van week #40!

6 oktober 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Heel Nederland mag het eindelijk weten: Carice van Houten en Kees van Nieuwkerk hebben een relatie. De actrice en zoon van DWDD-presentator Matthijs verschenen hand in hand op de rode loper van de uitreiking van de Gouden Kalveren in Utrecht. De twee straalden van geluk. Eerder deze week liet Carice al weten dat haar nieuwe vriend Kees heet. Kees onthulde eerder in zijn column in vrouwenblad Viva dat hij al een tijdje gelukkig is met een “ontzettend mooi meisje”.

cariceenkees
Khloe Kardashian heeft de scheidingpapieren klaarliggen. Een scheiding tussen basketballer Lamar Odom en Khloe lijkt nabij. Twee weken geleden heeft het zusje van Kim Kardashian de papieren laten voorbereiden. Het enige wat haar nog te doen staat is ze ondertekenen. De twee zijn nu ruim vier jaar getrouwd, maar het feit dat Lamar drugsverslaafd is en de geruchten over zijn vreemdgaan hebben voor veel spanning in het huwelijk gezorgd.

Diva’s Patricia Paay en Patty Brard werken samen aan een nieuw programma. Dat lieten de twee afgelopen week weten in het SBS6 programma Shownieuws. “Het wordt een programma à la Absolutely Fabulous,” onthult Patty. Absolutely Fabulous is een Britse sitcom. In Nederland werd de reeks uitgezonden door de VPRO. Wij zijn benieuwd naar het nieuwe programma!

sylviemeis

Alsof er al niet genoeg te doen is om Sylvie van der Vaart, is ze deze week ook nog voor schut gezet op de Duitse televisie. De blondine presenteerde donderdag een liveshow, waarbij naar een scherm gesms’t kon worden. Nadat er wat neppe sms’jes waren verstuurd naar mede-presentator Oliver Pocher, die bekend staat om zijn turbulente seksleven, was de Nederlandse televisiester aan de beurt. Op het scherm kwam een zogenaamde sms met als afzender Sylvie. “Hallo Olli, wanneer en waar?”, viel er te lezen op het scherm. De presentatrice staat na alle roddels bekend om dit soort verzoeken.

Advertenties
, , , , , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: