Feestweek op Fabeaulish.com; 1 jaar!

3 oktober 2013

Beauty, Gezicht, Lichaam, Make-up, WIN

Hiep hiep hoeraaaaaa! Fabeaulish.com is volgende week jarig en dat vieren wij. Maar natuurlijk niet alleen, nee.. Met jullie! Volgende week starten we met een “Fabeaulish.com Winweek”. In zes dagen tijd geven we maar liefst drie leuke cadeaupakketten weg. Wil jij de gelukkige winnares zijn en ben je benieuwd wat er te winnen valt? Lees dan snel verder!
Balloons
Fabeaulish.com is volgende week alweer 1 jaar. Wat is het afgelopen jaar toch snel gegaan. Heel veel artikeltjes geplaatst en veel leuke lezeressen en volgers erbij gekregen, inclusief de bijbehorende lieve reacties. Daarom is het ook tijd om jullie eens extra in het zonnetje te zetten met deze “Fabeaulish.com Winweek”. Zoals jullie van ons gewend zijn hebben wij altijd leuke winacties met allerlei lekkere beautyproducten. Denk bijvoorbeeld aan heel veel nagellakjes, lipgloss, lippenstift en gezichtsmaskers. Volgende week maandag starten we met de eerste winactie, waarvan dinsdag de winnares wordt uitgekozen. Woensdag komt de tweede winactie online, waarvan donderdag de winnares wordt uitgekozen. Vrijdag start de allerlaatste winactie en hierbij wordt ook de volgende dag de winnares uitgekozen. 

Wat moet je ervoor doen om te winnen?

  • Like én deel de Facebook-pagina van Fabeaulish.com en tag nieuwe vriend(inn)en in afbeelding en/of de reactiebalk. Je maakt een extra grote kans op de prijs als je ons ook volgt op Twitter en op Bloglovin (zie blauwe knop in het midden van de zijbalk)!
  • Laat onder de winactie en/of op Facebook weten waarom precies jij het cadeau verdiend!
Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Feestweek op Fabeaulish.com; 1 jaar!”

  1. Let's Do It Chic Zegt:

    Wat leuk! Gefeliciteerd!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: