Gossips van week #39!

29 september 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Gordon is weer vrijgezel! Zijn relatie met Wesley is over. Gordon laat het volgende weten: “Ik woonde al samen met hem en hij was denk ik overweldigd door de snelheid waarmee we leefden. Hij is in een identiteitscrisis gekomen. Maarja… Wat wil je, 32 jaar, hetero en dan word je opeens verliefd op een man.” Gordon zat op het moment van de breuk midden in de opnames van ‘Effe geen cent te makken’ samen met Gerard Joling. Gelukkig is Geer een grote steun voor Goor geweest!

lindademol

De vader van Linda en John de Mol is deze week overleden. John de Mol senior in de jaren ’40 en ’50 een bekende zanger en werd vooral beroemd met het nummer El Paso. Na zijn carrière als zanger richtte hij in 1962 de Stichting Conamus op om de belangen te behartigen van Nederlandse artiesten. In de jaren ’70 was De Mol sr directeur van de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Hij was al geruime tijd ziek en is overleden in zijn woonplaats Laren. Hij is 81 jaar geworden.

De Haagse rockband Kane gaat er een jaartje tussenuit!  “Wij willen jullie laten weten dat we hebben besloten om in 2014 een pauze te gaan inlassen om even een tijdje wat andere dingen te doen, waar we anders voor het 15e jaar weer niet aan toe toekomen”, zo valt te lezen op de website van Kane. “Met Kane is het met alles plankgas. Altijd. Wij denken dat het goed is om een pauze te nemen. Even los, niet zozeer van elkaar en de rest van de band omdat dat zo nodig zou zijn, maar wel even los om tijd te hebben om wat dieper op andere dingen in te kunnen gaan en daarna weer te kijken wat dat muzikaal op gaat leveren.” Gelukkig beloven de mannen dat het slechts gaat om een pauze en dat ze zeker weer terug zullen komen. “Don’t worry. We’ll be back!” Fjuuuuw…

glennisgrace

Glennis Grace is weer verliefd! Liet zij eerder weten nog niet toe te zijn aan een relatie, blijkt daar nu wel plek voor te zijn gemaakt. Ze is gevallen voor de drummer van haar band. De zangeres nam de 30-jarige Robert Biesewig mee naar de première van de nieuwe film ‘Hoe Duur Was De Suiker’ en hier liet ze zien hoe dol ze is op de muzikant. Samen poseerden ze omhelsend voor de media en gaven elkaar een intieme zoen. Het nieuwe stel kent elkaar al een aantal jaar, maar zijn pas sinds kort voor elkaar gevallen.

Advertenties
, , , , , , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: