Gossips van week #38!

22 september 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Glee-actrice Lea Michele heeft een tatoeage laten zetten ter nagedachtenis aan haar overleden vriend Cory Monteith. De tattoo zit op een geheime plek, maar bestaat uit Cory’s initialen in een zwart hart. De actrice heeft het laten zetten zodat ze hun bijzondere liefde nooit zal vergeten. Cory stierf twee maanden geleden in een hotelkamer in Vancouver.

leamichelecorymonteith

Bruce Jenner, stiefvader van Kim, Kourtney en Khloe, is getroffen door huidkanker. “Bij mij is basaalcelcarcinoom geconstateerd, een vorm van huidkanker. Inmiddels ben ik eraan geopereerd, maar ik ben nog steeds aan het vechten tegen de ziekte”, aldus Bruce. Wij hopen dat hij snel weer is opgeknapt! 

Rolling Stones- zanger Mick Jagger wordt overgrootvader! En dat op een leeftijd van 70 jaar. De oudste dochter van Micks dochter Jade is zwanger. Ze verwacht begin volgend jaar haar eerste kindje. Mick is ontzettend blij met het nieuws. Hij wordt naar eigen zeggen ‘de leukste overgrootvader ooit’!

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: