Gossips van week #37

15 september 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week! 

Het is officieel! Jessica Biel heeft elf maanden nadat ze in het huwelijksbootje stapte met Justin Timberlake zijn achternaam aangenomen. “De papieren zijn ingediend en Jessica heet nu Timberlake van haar achternaam.” Toch blijft ze voor haar carrière zichzelf gewoon Jessica Biel noemen. De twee kregen in 2007 een relatie en trouwden uiteindelijk in 2012.

justinenjessica

Daphne Dekkers is ingestort. De RTL Boulevard presentatrice was al een aantal dagen niet lekker, maar ging gewoon door met werken. Afgelopen vrijdag voelde ze zich nog beroerder en is ze opgenomen in het ziekenhuis. De artsen zijn nu druk bezig met onderzoek, maar Albert Verlinde liet al weten dat er waarschijnlijk iets met haar bloed is. Hopelijk is de blondine weer snel thuis!

Dean Saunders – broer van Ben – gaat op tournee met de Chippendales. De zanger volgt hiermee onder andere Jim Bakkum, Hans Klok en Beau van Erven Dorens. Zij maakten al eerder eens deel uit van de populaire wereldberoemde show, waarin de heren een sexy show weggeven. Ga jij een kaartje halen om Dean te zien?

 

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: