Nail art: Ice Cream

4 september 2013

Beauty, DIY Beauty, Lichaam

Heb jij altijd al een bepaalde nagelstijl willen hebben, maar weet je totaal niet hoe je dit na kunt maken? Dat kan dan vanaf nu! In deze leuke rubriek laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zulke nagels kunt krijgen. Kijk deze keer mee naar ‘Ice cream’!

Deze nagels met ijsjes erop zijn niet alleen ontzettend grappig, ook zijn de op dit moment hotter dan hot. Lijkt het je wat om deze nagels ook te hebben? Kijk dan snel hoe je ze maakt. Het lijkt misschien wat moeilijk, maar binnen no time heb jij deze nagels ook!

icecreamnails

Stap 1
Haal de restjes oude nagellak van je nagels met nagellakremover. Doe daarna een goede basecoat op je nagels als goede ondergrond.

Stap 2
Lak daarna de nagels in mint, of lichtblauwe, kleur. Doe hiervan twee lagen. Laat ze daarna een aantal minuten goed drogen.

Stap 3
Daarna is het tijd om op een hand de hoorntjes van de ijsjes te maken, en op de andere hand het ijs zelf. We beginnen met de hoorntjes. Maak in een taupe kleur de vorm van een patatzak op de nagels. Is deze droog? Omrand dit dan met een dun kwastje met een bruine kleur en zet in de patatzak ook wat schuine lijntjes. Zo lijkt het net op een echt hoorntje. 

Stap 4
Wanneer dit droog is kun je beginnen met de andere hand. Maak hierbij, in twee kleuren, het ijs. Laat het drogen en zet dan met een dun kwastje nog wat streepjes in verschillende kleuren. Om het helemaal af te maken nog een drupje rood op de punt van het ijsje.

Stap 5
Doe tenslotte nog wat topcoat op je nagels, en tadaaaa! Je hebt mooie nagels!

Advertenties
, , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Nail art: Ice Cream”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: