Nails: Looking Elegant

28 augustus 2013

Beauty, DIY Beauty, Lichaam

Heb jij altijd al een bepaalde nagelstijl willen hebben, maar weet je totaal niet hoe je dit na kunt maken? Dat kan dan vanaf nu! In deze rubriek laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zulke nagels kunt krijgen. Kijk deze keer mee naar ‘Looking Elegant’!

Zwarte nagels zijn op dit moment hotter dan hot. En het is natuurlijk ook leuk om in plaats van helemaal zwarte nagels, eens een ander kleurtje erbij te gebruiken om het net een andere twist te geven. Lijkt het je wat om deze nagels ook te hebben? Kijk dan snel hoe je ze maakt. Het lijkt misschien een gedoe, maar binnen no time heb jij ook deze stoere nagels!

Lookingelegant nails

Stap 1
Haal de restjes oude nagellak van je nagels met nagellakremover. Doe daarna een goede basecoat op je nagels als goede ondergrond.

Stap 2
Lak je nagels daarna in een zwarte kleur. Heb je deze kleur niet in je bezit? Een andere donkere kleur, zoals bijvoorbeeld donkergrijs, donkerblauw of donkergroen, is ook mogelijk voor een mooi resultaat.

Stap 3
Pak daarna een dun kwastje en zet een potje met gouden nagellak klaar. Dip het kwastje in de gouden nagellak en zet een strakke horizontale streep over je nagel. Herhaal dit bij alle nagels. Laat het vervolgens goed drogen.

Stap 4
Als de nagels droog zijn kun je nog een laagje topcoat op je nagels doen. Zo blijft de nagellak het langste zitten.

Stap 5
Alles goed laten drogen, en tadaaaa! Je hebt mooie nagels!

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Nails: Looking Elegant”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: