Gossips van week #29!

21 juli 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Cabaretier Jandino Asporaat is gisteren in het huwelijksbootje gestapt met zijn grote liefde Shirley. Hij vertelde eerder dat zijn vrouw zorgt voor balans in zijn leven. “Dankzij Shirley sta ik nog steeds met twee benen op de grond.” Het stel kreeg in 2011 een zoon. Benieuwd naar de jurk van Shirley? Bekijk hier een foto!

tatjanasimic
Tatjana Simic heeft geen goed woord over voor getrouwde mannen die met haar willen aanpappen. Ze haalt op haar Facebook uit naar ene Fred die  haar heeft gevraagd of ze een keer met hem wil lunchen. De stoeipoes schrijft: “Eikel! Mij proberen te versieren terwijl hij een prachtvrouw heeft. Bah! Ben mannen zoals jij helemaal zat. Ga lief zijn voor je eigen vrouw.” En zo is het maar net!

Nienke Hoogervorst, voormalig pupil en geliefde van Bram Moszkowicz, zou hem direct een baan geven. De strafrechtadvocate richtte twee jaar geleden zelf een kantoor op. “Ik ben trots dat ik door Bram ben opgeleid”, laat ze weten. “Zijn schrapping vind ik schandalig. Een veel te zwaar middel voor de fouten die zijn gemaakt.” Ze zou hem dan ook “direct” aannemen als dat zou kunnen.

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Gossips van week #29!”

  1. Eline Zegt:

    Leuk zo’n roddelrubriek!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: