Gossips van week #28!

14 juli 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week! 

Kanye West is voor de zoveelste keer ontploft! Hij kreeg op het vliegveld van LA een compliment van een journalist, maar zelfs dat hield hem niet tegen. De journalist riep dat hij van Kanye’s muziek hield, maar de zanger was niet onder de indruk. “Praat niet tegen mij! Praat gewoon niet tegen mij! Ik wil niet dat de paparazzi tegen mij praat. Niemand mag tegen mij praten. Vertel iedereen die je kent dat je nooit tegen onbekenden moet praten”, tierde Kanye. Heh, wat een gezelligheid weer!

glennisgrace
Glennis Grace hoeft nog geen nieuwe relatie. Dit laat de 35-jarige zangeres weten aan RTL Boulevard. “Ik heb een half jaar iets met iemand gehad en dat was heel heftig en intens. Daar ben ik nog veel mee bezig, dat zit nog te veel in mij.” Glennis rekent meteen af met het gerucht dat ze aan het daten was met zanger Robert Leroy. De twee zien elkaar veel, maar dan als vrienden. “Ik zit nu niet te wachten op wat voor liefde dan ook.”

Het gaat op financieel gebied goed met Gers Pardoel. De rapper en zijn vriendin hebben hun appartement ingeruild voor een veel luxuezer onderkomen, namelijk een vrijstaande villa. De villa is gekocht voor 510.000 euro. Het nieuwe optrekje van artiest telt zes kamers verdeeld over 162 vierkante meter. Er zit ook een garage bij waar vijf auto’s in passen. In september betrekken de tortelduifjes hun nieuwe huis.

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Gossips van week #28!”

  1. BUMBT Zegt:

    die foto van Glennis is zooo mooi!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: