Gossips van week #27!

7 juli 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week! 

Olcay Gulsen heeft uitgehaald naar Kim Kardahian. De SuperTrash-eigenaresse heeft naar eigen zeggen helemaal niets met de realityster. “Kim is alleen maar bekend omdat ze alles, inclusief haar bevalling laatst, met de wereld deelt. Ik zou daar helemaal niet aan moeten denken. Olcay houdt van powervrouwen met talent, en dat is volgens haar niet bij Kim te vinden. Ook doet ze er nog een schepje bovenop: “En ze is nou ook niet bepaald een stijlicoon…”

olcaygulsen Katie Price is inmiddels al ruim zeven maanden in verwachting en ze heeft gehint dat ze een tweeling verwacht. “Er is een reden dat mijn buik zo groot is”, zegt het Britse fotomodel aan The Sun. Tevens heeft ze al de namen bedacht. Het is al de vierde zwangerschap voor Katie. Lover Kieran Hayler wordt voor de eerste keer vader.

Het leven van Kerry Katona is niet altijd even makkelijk. De Atomic Kitten-zangeres is voor de tweede keer in vijf jaar tijd bankroet. Kerry vroeg in het jaar 2008 voor de eerste keer faillissement aan. Toentertijd lukte het haar niet om het volledige bedrag van een belastingaanslag van ruim 800.000 pond te betalen. In de jaren daarna slaagde ze erin om op te krabbelen. Helaas is ze nu weer terug bij af. Ondanks haar problemen blijft ze positief. Via Twitter liet ze weten: “Houd je hoofd omhoog en  en wees trots, schaam je niet. Doe altijd je best en geloof in jezelf!”

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: