Gossips van week #26!

30 juni 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Avril Lavigne is getrouwd! De rockchick heeft deze week haar jawoord gegeven aan Chad Kroeger, ook wel bekend als de zanger van Nickelback. De twee zijn in Zuid- Frankrijk getrouwd. Avril liet eerder weten er een fantastische dag van te willen maken: “We willen dat het speciaal en uniek is. We willen ook dat het heel groots wordt, maar wel met alleen goede vrienden en familie.” De twee lovebirds leerden elkaar kennen in februari 2012, toen ze samen een nummer schreven voor Avrils album.

gigiravelli

Gigi Ravelli heeft een nieuwe liefde! Een aantal maanden geleden verliet ze haar ex, om de reden dat ze graag nog een keer echt verliefd zou willen zijn. En dat moment lijkt nu te zijn aangebroken! Wie de gelukkige is, laat de GTST-ster nog niet los. Wel zegt ze tegen RTL Boulevard dat ze al op een aantal dates met hem is geweest. We zijn benieuwd!

Lieke van Lexmond gaat samen met andere bekende Nederlanders, zoals uberstylist Maik de Boer, meedoen aan de Ramadan.  De presentatrice zal binnenkort een dag, in plaats van de normale maand, lang vasten omdat ze meedoet aan het Ramadanjournaal dat wordt uitgezonden op de NTR. Topkoks Ron Blaauw, Pierre Wind en Lonny gaan op die dag een maaltijd bereiden, die na zonsondergang wordt gegeten.

Advertenties
, , , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Gossips van week #26!”

  1. BUMBT Zegt:

    wat een super leuk bericht!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: