Matte Black French Manicure

26 juni 2013

Beauty, DIY Beauty, Lichaam

Heb jij altijd al een bepaalde nagelstijl willen hebben, maar weet je totaal niet hoe je dit na kunt maken? Dat kan dan vanaf nu! In deze rubriek laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zulke nagels kunt krijgen. Kijk deze keer mee naar ‘Matte Black French Manicure’!

Matte nagels zijn op dit moment hotter dan hot. En het is natuurlijk ook leuk om in plaats van altijd maar een klassieke, eens een andere french manicure te hebben. Lijkt het je wat om deze nagels ook te hebben? Kijk dan snel hoe je ze maakt. Het lijkt misschien een gedoe, maar binnen no time heb jij ook deze stoere nagels!

nagelszwartmatt

Stap 1
Haal de restjes oude nagellak van je nagels met nagellakremover. Doe daarna een goede basecoat op je nagels als goede ondergrond.

Stap 2
Lak je nagels daarna in een zwarte kleur. Heb je deze kleur niet in je bezit? Een andere donkere kleur, zoals bijvoorbeeld donkergrijs, donkerblauw of donkergroen, is ook mogelijk voor een mooi resultaat.

Stap 3
Doe daarna een laagje topcoat met matte nagellak over deze glimmende nagellak. Kies bijvoorbeeld de matte topcoat van het merk Trind. Goedkopere merken als Essence of Catrice hebben deze topcoat tegenwoordig ook in hun assortiment. Laat het vervolgens goed drogen.

Stap 4
Als de nagels droog zijn kun je een randje met gewone, de glimmende zwarte nagellak, zetten. Zo krijg je het effect van een matte black french manicure!

Stap 5
Alles goed laten drogen, en tadaaaa! Je hebt mooie nagels!

Advertenties
, , , , , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Matte Black French Manicure”

  1. birds4free Zegt:

    Echt mooie nagels! 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: