Gossips van week #25!

23 juni 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week! 

Kanye en Kim gaan trouwen! Kanye West heeft zijn vriendin Kim Kardashian, vlak na de geboorte van hun dochter, ten huwelijk gevraagd. Kim heeft volmondig ja gezegd. Het stel zal naar verluidt in september trouwen in de stad van de liefde, Parijs. Een vriend van Kanye laat weten: “Kanye is zo verliefd op Kim, meer dan ooit tevoren, ze kunnen niet wachten om elkaar eeuwige trouw te beloven.”

Taylor-Swift

Modeketen Abercrombie & Fitch heeft Taylor Swift belachelijk gemaakt. Het kledingmerk heeft een t-shirt in de winkel liggen met de tekst: ”Meer vriendjes dan T.S.” De fans van de zangeres reageerden woedend en hebben een petitie op internet gestart tegen de verkoop van het t-shirt. De modeketen heeft inmiddels zich overgegeven en besloten om het t-shirt uit de verkoop te halen.

De doorgedraaide actrice Amanda Bynes liet vorige maand nog trots haar nieuwe voorgevel zien via Twitter, maar inmiddels heeft ze de implantaten er alweer uit laten halen. De reden dat ze haar nieuwe aanwinsten weer zo snel heeft laten verwijderen is omdat ze ‘niet lekker zaten’. Ook laat laat ze weten aan RadarOnline: “Ik ben blij dat ze eruit zijn.” De ingreep heeft begin juni plaatsgevonden en nu is de actrice weer terug bij haar oude cup A.

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

2 reacties op “Gossips van week #25!”

  1. birds4free Zegt:

    leuk, dit wist ik nog niet :D!

    Beantwoorden

  2. gezondmooiblog Zegt:

    Haha, wat erg van die t-shirt over Taylor Swift. Het zal je maar gebeuren! Maar waarschijnlijk geldt zowel voor Abercrombie als Taylor, negatieve aandacht is ook aandacht!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: