Londen, Baby!

18 juni 2013

Lifestyle, Reizen

De vakantieperiode komt er weer aan en veel mensen maken dan een leuke citytrip. In deze nieuwe rubriek kijken we elke week naar de leukste hotspots van een Europese stad. Heb je een stedentrip in het vooruitzicht? Of wil je er een boeken? Kijk dan snel voor deze leuke tips. Vandaag: Londen!

Op een uurtje vliegen vanaf Amsterdam ligt de stad Londen. Deze stad heeft de meeste inwoners van de Europese Unie, namelijk 7,5 miljoen! Een stad waar dag en nacht veel dingen te doen, en te zien, zijn. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in deze bruisende stad.

londen1

Winkelen
Londen staat bekend als een echte winkelstad. Naast grote warenhuizen als Harrods en Marks & Spencer, kun je hier ook kleine speciaalzaken vinden. Grote winkelstraten in Londen zijn: Bond street, Oxford Street en Kensington High Street. Een bekende markt in Londen is Camden Market. Verder zijn er ook markten bij Covent Garden en Portobello road.

Bezienswaardigheden
In Londen staan veel voorname gebouwen. Een icoon voor Londen is natuurlijk de klokkentoren van de Big Ben. Ook is de Tower Bridge, en het naastgelegen Tower of London, een historische en populaire plek in Londen. Het reuzenrad London Eye behoort tot de nieuwste attracties van de stad en is zeker een bezoekje waard. Dit reuzenrad biedt vanaf maximaal 135 meter een wijd en prachtig uitzicht over de stad.

londen2

Uitgaan 
Naast pubs en cafes kent Londen ontelbare bars en clubs waar je heerlijk kunt relaxen, eten, drinken en vooral: lekker uit je dak gaan! Waar kan dat het beste in Londen? Fabric is een van de beste clubs van Londen, deze club kun je vinden in Charterhouse Street. Ook 333 is erg populair. Wil je hierheen? Ga dan naar Old Street op, jawel, numero 333!

Have fun!  

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Londen, Baby!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: