Gossips van week #24!

16 juni 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week! 

Kim Kardashian is bevallen van een meisje! De 31-jarige realityster is zaterdag bevallen in het Cedars-Sinai Medical Center in Hollywood. Moeder en dochter maken het goed. Het is nog niet bekend hoe het meisje, dat ter wereld is gekomen via een keizersnede, heet. Kim was eigenlijk pas over drie weken uitgerekend. Het is het eerste kindje voor Kim samen met haar vriend Kanye West.


De bruiloft van Jennifer Aniston en haar verloofde Justin Theroux gaat niet door. Het koppel heeft de trouwerij voor de zoveelste keer uitgesteld, dit schrijft het tijdschrift People. Het acteurskoppel heeft de bruiloft al vaker uitgesteld, omdat ze het niet eens konden worden over de ceremonie. Nu zouden ze het te druk hebben met hun om elkaar het jawoord te geven.

Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz zijn eraan toe om hun relatie naar hoger level te brengen; de twee gaan samenwonen! Ze zijn op zoek naar en groot huis in Hamburg waar ze met hun kinderen in kunnen trekken. De twee zijn tot over hun oren verliefd en noemen elkaar nu al elkaars grote liefde. Rafael zegt: ‘Met Sabia wil ik oud worden’. Sabia vertelt dat ze zich nog nooit zo heeft gevoeld en dat ze denkt dat dit echte liefde is.

Gerard Butler is weer vrijgezel. De filmster en het Roemeense model Madalina Ghenea zijn na een relatie van een jaar uit elkaar gegaan. De acteur hoopt ooit nog de vrouw van zijn dromen te vinden. “Momenteel heb ik geen serieuze relatie, maar ik hoop me wel een keer te settelen.” Voor Ghenea komt de breuk hard aan, ze was klaar om een gezin met Butler te stichten. “Ik heb altijd een gezin gewild met veel kinderen en huisdieren. Het is erg jammer dat deze relatie over is.”

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: