Welke kleur lippenstift past bij jouw huid?

13 juni 2013

Beauty, Gezicht, Make-up

We houden ervan: Lippenstift! Meer dan de helft van de vrouwen heeft weleens lippenstift op hun lippen. Het maakt je make-up look af en zorgt voor net dat beetje extra. Toch is het best moeilijk om een mooie kleur lippenstift uit te zoeken, want welke kleur lippenstift past nou echt bij jouw huid? Wij vertellen het je!

Bepaal eerst wat voor een soort huidskleur je hebt. Dit kun je makkelijk te weten komen door zilveren of gouden sieraden voor jouw huid te houden. Licht je huid op bij zilver? Dan heb je een lichte huidskleur. Licht het juist op bij gouden sieraden? Dan heb je een donkere huid.

lipsticks

Lichte huid
Bij een lichte huid staan nude- en abrikoostinten heel erg mooi. Ook is roze altijd een goede kleur voor op jouw lippen. Dit accentueert je lichte huidskleur. Welke kleur moet je echt niet kiezen? Laat bruin tinten maar uit je make-up tas. Hierdoor ga je er wat ziekig uitzien.

Medium huid
Meiden met een huid die niet donker én licht is kunnen voor een lippenstift gaan die iets donkerder is. Kies voor een mooie donkerroze of donker oranje kleur voor op jouw lippen. Wat kun je beter laten? Kies niet voor lichte kleuren en ook bruine kleuren kun je beter niet op jouw lippen smeren. Deze kleuren doen jouw huidskleur niet goed!

Donkere huid
Heb jij een donkere huidskleur? Een pruimenkleur of roodtinten staan jou ontzettend mooi! Hierdoor komt jouw gezicht nog mooier uit en zijn je lippen lekker opvallend. Welke kleur lippenstift kun je beter laten? Oranje kleuren en te lichte kleuren.

Welke kleur lippenstift gebruik jij altijd? 

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: