Glitter and Love Nails

12 juni 2013

Beauty, DIY Beauty, Lichaam

Heb jij altijd al een bepaalde nagelstijl willen hebben, maar weet je totaal niet hoe je dit na kunt maken? Dat kan dan vanaf nu! In deze nieuwe rubriek laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zulke nagels kunt krijgen. Kijk deze keer mee naar ‘Glitter and Love’!

Nagels met glitters zijn op dit moment hotter dan hot. Lijkt het je wat om deze nagels ook te hebben? Kijk dan snel hoe je ze maakt. Het lijkt misschien een gedoe, maar binnen no time heb jij ook deze nagels!

glitterandhearts

Stap 1
Haal de restjes oude nagellak van je nagels met nagellakremover. Doe daarna een goede basecoat op je nagels als goede ondergrond.

Stap 2
Lak je nagels daarna in een licht paarse kleur. Heb je deze kleur niet in je bezit? Een andere lichte kleur is ook mogelijk voor een mooi resultaat.

Stap 3
Zorg daarna dat je glitternagellak en een witte fineliner nagellak binnen handbereik hebt. Zet op de nagels naar keuze met de witte nagellak dunne verticale streepjes. Doe op de overige nagels een laagje glitters.

Stap 4
Laat het goed drogen. Als de nagels droog zijn kun je op de streepjes nagels nog een hartje aanbrengen. Dip hierbij als het ware het kwastje vanaf boven op jouw nagel. Zo heb je in drie ‘dipjes’ een hartje.

Stap 5
Doe tenslotte nog wat topcoat op je nagels, en tadaaaa! Je hebt mooie nagels!

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: