Gossips van week #23!

9 juni 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Paris Jackson, dochter van Michael Jackson, heeft eerder deze week een zelfmoordpoging gedaan. De 15-jarige zou geprobeerd hebben haar polsen door te snijden. Het meisje zit al tijden niet lekker in haar vel. Op dit moment is ze aan de betere hand, maar ligt nog steeds in het UCLA Medical Center.

Georgina verbaan
Georgina Verbaan is weer vrijgezel. De actrice en muzikant Rob van de Wouw hebben hun relatie beëindigd. De twee zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat hun relatie niet werkt. De twee, die in 2009 een relatie kregen, hebben samen dochter Odilia van 2 jaar oud.

Britains Got Talent-jurylid Simon Cowell is tijdens de finale van de show met eieren bekogeld. Simon zat te genieten van het optreden van de opera zingende broers Richard en Adam, toen ineens een vrouw het podium op rende en hem met eieren bekogelde. Het is nog onduidelijk waarom de vrouw dit heeft gedaan.

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: