Gossips van week #22!

2 juni 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

De scheiding van Ruud Gullit en Estelle Cruijff is na een jaar eindelijk rond. Vlak nadat bekend werd over de scheiding van de twee,  kwam naar buiten dat Estelle een relatie heeft met Badr Hari. Ruud is ook niet lang vrijgezel gebleven; hij is gevallen voor de charmes van de Mexicaanse tv- kok Maggie Jimenez.

Estellecruijff

Bastiaan Ragas gaat toch niet het theater in met Jennifer Hoffman. De twee zouden samen de hoofdrollen vertolken in de theaterversie van Bastiaan’s boek ‘Maar je krijgt er wel heel veel voor terug’, maar hebben de samenwerking vanwege een meningsverschil beëindigd. “Ik vind dat je voor een theatervoorstelling breed promotie moet doen, anders weet niemand dat de voorstelling eraan komt. Daar bleken we een andere mening over te hebben. Zo gaat dat soms”, legt Basitaan uit. Jennifer wordt vervangen door Anne-Marie Jung.

Kate Middleton is het eerste lid van het Britse Koninklijke huis voor wie een officiële babyshower georganiseerd wordt. Volgens Britse media heeft koningin Elizabeth haar zegen gegeven aan de vrouw van prins William. Kate’s zusje Pippa is al volop bezig met de voorbereidingen voor de eerste royal babyshower. Kate is 13 juli uitgerekend.

christina aguilera

Christina Aguilera pronkte onlangs op de Billboard Music Awards met een fit en slank lichaam. De zangeres heeft een streng dieet gevolgd en wilde haar overtollige kilo’s kwijt, omdat ze alle kritiek op haar uiterlijk zat was. Daarom besloot de blonde zangeres een 1.600 calorieëndieet te gaan volgen. ”Veel mensen gaven negatieve reacties op haar gewicht en dat maakte haar depressief,” zo vertelt een vriend van de zangeres. ”Ze kreeg het zwaar te verduren.”

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: