Weg met die probleemzones!

Iedere vrouw heeft zo haar probleemzone(s). En hoe graag je het ook zou willen, plaatselijk afvallen lukt vaak niet. Wel kun je elke dag goede oefeningen doen om bepaalde lichaamsdelen te trainen en strakker te maken. Het enige wat je nodig hebt is een dosis doorzettingsvermogen! 

Vooral de buik, benen en billen worden vaak als probleemzone ervaren. Gelukkig zijn er voor alle zones bepaalde oefeningen waarbij je dat gedeelte kunt verstevigen, zodat je snel weer goed en strak in je vel zit. Als je deze oefeningen twee keer per dag doet, zul je binnen een paar weken al een grote verbetering zien. En dankzij Youtube hoef je echt niet helemaal naar de sportschool, maar nee, je zit gewoon lekker thuis – op een sportmatje – voor de buis. Kijk en sport mee!

Buik

Benen

Billen

Wat zie jij als jouw probleemzone?

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: