Get the make-up look: Lana del Rey

29 mei 2013

Beauty, Gezicht, Make-up

Heb jij altijd al de make-up look van een celebrity willen hebben? Dat kan dan vanaf nu! In de rubriek ‘Get the make-up look’ laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zo’n look krijgt en makkelijk over kunt nemen. Kijk deze keer mee naar de make-up look van Lana del Rey!

Deze mooie Amerikaanse zangeres kennen wij onder andere van haar hit ‘Video Games’. Naast haar liedjes herkennen we haar ook aan haar opvallende uiterlijk. Lana is altijd mooi verzorgd inclusief een dikke lijn eyeliner en grote nepwimpers. Wil je ook deze look? Kijk dan snel mee.

GTML Lanadelrey

Stap 1
Smeer je gezicht altijd in met een goede dagcrème die bij jouw huidtype past. Werk daarna de oneffen plekjes in je gezicht weg met een goede concealer. Als het nodig is kun je hierover ook een beetje foundation doen.

Stap 2
Daarna begint het ‘poeder- gedeelte’. Poeder je gezicht met een grote kwast in een kleur die hetzelfde is als jouw huidskleur. Pak daarna een bruine blush en doe hiervan maar een vleugje op je jukbeenderen.

Stap 3
Breng voor de ooglook van Lana eerst een oogschaduw aan in een naturel huidskleur. Dit werkt als ondergrond, van je ooglid tot onder je wenkbrauw. Werk je wenkbrauw nog een beetje bij met een donkerbruin wenkbrauwpotlood. Breng daarna aan de binnenkant van het ooglid een witte/lichte oogschaduw aan en veeg deze licht uit naar buiten. Zet daarna een mooie dikke lijn boven je oog met een eyeliner stift en buig het uiteinde iets naar boven af. Maak daarna de ooglook af met mooie nepwimpers en een goede volume mascara.

Stap 4
Lana heeft erg mooie en volle lippen. We zien Lana bijna altijd met een wat fletse lichtroze of nude kleur op haar lippen. Gebruik om deze look af te maken een lichtroze of nudekleur lippenstift. Ben je meer van de gloss? Ga dan voor een gloss in een lichtroze kleur.

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: