Gossips van week #21!

26 mei 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week! 

De band Hanson, vooral bekend van de hit MMMBop, heeft een biertje op de markt gebracht: MMMHops. En gelijk een goed entree voor het biertje: het bier stroomde voor het eerst door de tap tijdens de afterparty van de première van The Hangover Part III in Los Angeles. In een van de eerste scenes van de film is namelijk te zien hoe acteur Zach Galifianakis losgaat op het nummer MMMBop. De drie broers zijn ontzettend trots op hun eigen bier: “Vanaf nu kun je een kater krijgen met Hanson!”

hansonbier

Glennis Grace is weer single. Zij en haar jeugdliefde zijn uit elkaar gegaan. De zangeres laat in een interview het volgende weten: “Het klopt dat ik vlinders in mijn buik voor een ander heb. Maar ik heb ervoor gekozen daar na een half jaar samen geweest te zijn geen gehoor aan te geven. Althans niet nu. Dus ik ben weer alleen.”

Amanda Bynes is donderdag gearresteerd in haar woning in New York, omdat de actrice marihuana aan het roken was in de lobby van het complex. Amanda zou haar waterpijp uit het raam hebben gegooid zodra ze doorkreeg dat de politie eraan kwam. Ze is opgepakt voor het in bezit hebben van marihuana, het proberen weg te werken van bewijs en omdat ze een gevaar zou kunnen vormen voor andere mensen en zichzelf. De 27-jarige actrice ligt nu in het ziekenhuis, waar doktoren haar geestelijke gezondheid onderzoeken.

liekevanlexmond

Lieke van Lexmond is momenteel vrijgezel, maar ondanks dat ziet ze haar huwelijksdag al helemaal voor zich. “Ik wil dat het allemaal klopt. Dat wat op tafel staat ook echt lekker is, dat mensen goede wijn krijgen en mooie bloemen overal”, aldus de presentatrice. Het liefst zou de blondine in het buitenland trouwen: “Het lijkt me heel leuk om in het buitenland te trouwen. Hoewel je in Nederland ook hele mooie plekken hebt waar je dat kunt doen. Maar het weer speelt natuurlijk ook mee. Ik zie het niet snel in Nederland gebeuren dat je tot ’s avonds laat buiten onder de sterrenhemel kan dansen in je bruidsjurk.” Maar nu eerst nog op zoek naar een man!

Advertenties
, , , , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: