Get the make-up look: Yolanthe

22 mei 2013

Beauty, Gezicht, Make-up

Heb jij altijd al de make-up look van een celebrity willen hebben? Dat kan dan vanaf nu! In de rubriek ‘Get the make-up look’ laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zo’n look krijgt en makkelijk over kunt nemen. Kijk deze keer mee naar de make-up look van Yolanthe!

Deze actrice en voetbalvrouw staat bekend om haar mooie looks. Denk aan haar lange en glanzende lokken en mooie donkere ogen. Ook al heeft Yolanthe een vrije dag, ze is altijd op en top verzorgd. Voor deze get the make-up look gaan wij voor haar bekende glamorous look. Lees mee hoe jij dit zelf makkelijk kunt namaken!

gtmlyolanthe

Stap 1
Smeer je gezicht altijd in met een goede dagcrème die bij jouw huidtype past. Werk daarna de oneffen plekjes in je gezicht weg met een goede concealer. Als het nodig is kun je hierover ook een beetje foundation doen.

Stap 2
Daarna begint het ‘poeder- gedeelte’. Poeder je gezicht met een grote kwast in een kleur die hetzelfde is als jouw huidskleur. Pak daarna een bruine blush en poeder deze op je jukbeenderen.

Stap 3
Breng voor de ooglook van Yolanthe eerst een oogschaduw aan in een naturel huidskleur. Dit werkt als ondergrond, van je ooglid tot onder je wenkbrauw. Werk eventueel je wenkbrauw nog een beetje bij met een potlood. Breng daarna aan de buitenkanten van je ooglid een donkerbruine oogschaduw aan en veeg deze licht uit naar binnen. Doe hetzelfde onder je ooglid. Zet daarna nog een dunne lijn boven je oog met een eyeliner stift. Breng eventueel nog onder je wenkbrauwen een high lighter aan. Maak daarna de ooglook af met een goede volume mascara.

Stap 4
Yolanthe heeft erg mooie lippen. We zien haar bijna nooit met een felle kleur op haar lippen, zo ook bij deze look niet. Gebruik om deze look af te maken een naturel gloss in doorzichtige of lichtroze kleur.

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: