Gossips van week #20!

19 mei 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week! 

Anouk is met Birds op een negende plaats geëindigd op het Eurovisie Songfestival en daarmee heeft ze het natuurlijk enorm goed gedaan voor Nederland. In totaal kreeg de zangeres 114 punten van de andere landen. Het was voor het eerst in negen jaar dat Nederland weer meedeed in de eindstrijd van het liedjesfestijn, dus we kunnen oprecht trots zijn op Anouk!

Anouk
Er is een grootschalige politie-inval geweest bij Barbie en haar liefje Michael. Vrijdagavond deed de Haagse politie, gesteund door de ME, een inval in zowel het huis, als de bar  van de twee. De 32-jarige Michael werd in zijn woning gearresteerd op verdenking van een poging tot het aanschaffen van een vuurwapen en handel in verdovende middelen.

Paris Hilton is dit weekend slachtoffer geworden van de nieuwste ‘rage’ in Hollywood, namelijk swatting. Hierbij belde een grappenmaakster zaterdag de politie en deed zich voor als de erfgename. Ze vertelde dat ze zat opgesloten met een pistool gericht op haar hoofd. Het is al de tweede keer dat de speciale SWAT-teams van de politie voor haar deur stonden, terwijl ze niet eens thuis was.

Bradleycooper
Bradley Cooper is een goede vriend. Dit blijkt uit een interview met Daily Mirror. Hier zegt hij dat hij niet goed wat hij met zijn dikke bankrekening moet doen. ”Je kunt het niet bevatten wanneer je meer geld hebt dan je ooit had kunnen dromen of kunt uitgeven of investeren. Het is absolute luxe, dat weet ik,” aldus de acteur. “Door het vele geld ben ik in staat om een paar van mijn beste vrienden te helpen om hun schulden en hypotheken af te betalen.”

Advertenties
, , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: