Gossips van week #19!

12 mei 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week! 

De band Pussycat Dolls zijn door de eetstoornis van lead-zangeres Nicole Scherzinger uit elkaar gegaan. Ex-bandlid Carmit Bacher laat weten: “Nicole stelde zich altijd heel hard en gedreven op, hierdoor had ze vaak last van stemmingswisselingen.” Nicole maakte eind vorig jaar pas bekend dat ze leed aan boulimia. Ze zei toen: “Het was mijn verslaving, ik schaamde me zo erg dat ik het niet naar buiten durfde te brengen.”

PCD

Het zwangere model Katie Price is bang dat sommige mensen ervoor gaan zorgen dat ze een miskraam krijgt. Dit schrijft ze op haar Twitter.”Als ik deze baby verlies zijn er bepaalde personen die ik de schuld ga geven. Sommige mensen zijn zo weerd en totaal niet wat ze lijken… wreed, wreed, wreed,” aldus de tweet van het model. Wij zijn benieuwd waar, en op wie, deze tweet op slaat…

Klonken er eerder deze week geruchten dat Enrique Iglesias met zijn grote liefde Anna Kournikova in het huwelijksbootje zou gaan stappen, maar daarvan blijkt niets waar te zijn. De twee, die al ruim 11 jaar een relatie hebben, ontkennen via hun woordvoerders de trouwplannen. The Sun maakte eerder bekend dat de zanger en de tennisster volgende week elkaar het jawoord zouden geven. Helaas, helaas!


Rapper Ja Rule is uit de gevangenis. De rapper kreeg in 2010 een gevangenisstraf van twee jaar opgelegd voor verboden wapenbezit. Daarna kreeg hij nog 28 maanden voor het onderduiken van belasting. Ja Rule is wegens goed gedrag eerder vrijgekomen. Optimaal genieten van zijn vrijheid kan hij nog even niet; hij moet nog tot eind juli thuis blijven.

Advertenties
, , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: