Een paar kilo kwijt? Dat doe je zo!

Zit je kleding net wat strakker dan normaal of ben je die ene lovehandle die boven je broek uitkomt helemaal zat? Met deze tips kun je op een gemakkelijke en gezonde manier wat kilo’s kwijtraken. Zo ben je in een mum van tijd weer op je ideale gewicht en zit je weer lekker in je vel! 

Alle vrouwen, dik of dun, zijn mooi en diëten willen we helemaal niet promoten – hiervoor bestaat er veel te lekker eten. Maar gezond zijn is enorm belangrijk. Naast je gezondheid is het ook fijn ok lekker in je vel te zitten en daarom zetten we deze goede tips voor je op een rij: zonder al te veel moeite net die paar kilo kwijt. Dat doe je zo!

 • Zorg dat je altijd ontbijt. Dit geeft de energie die je nodig hebt om op te starten. Heb je geen trek in eten op de vroege ochtend of altijd haast? Zorg dan dat je een banaan en een plak volkoren ontbijtkoek in je tas hebt.
 • Schep je bord tijdens het avondeten maar een keer op. Realiseer je dat het ongeveer twintig minuten duurt voordat jouw hersenen weten dat je genoeg hebt.
 • Eet drie maaltijden en drie tussendoortjes per dag. Door regelmatig kleine porties binnen te krijgen, zul je sneller afvallen.
 • Probeer snoepjes en chips buiten de deur te houden of beperk het snacken tot bijvoorbeeld een dag per week. Kun je echt niet zonder snacks? Kies dan bijvoorbeeld voor Japanse rijstzoutjes.

 • Door na 20.00 niet meer te eten zul je ook verschil merken. Je lichaam heeft in de avond en nacht tijd nodig om je eten te verteren. Als je vanaf de avond niet meer eet krijg je lichaam de rust die het nodig heeft.
 • Kun je echt niet zonder chocola? Kies dan in plaats voor wit of melk, voor puur met meer dan 70% cacao. Dit is nog eens gezond ook!
 • Alcohol en frisdranken zijn echte no go’s voor je lichaam. Laat deze drankjes dan ook staan en drink zo veel mogelijk water, limonade of thee.
 • Kies in plaats van volle producten zoals melk of yoghurt voor de halfvolle of magere variant.
 • Ga altijd voor volkoren producten van bijvoorbeeld brood, crackers en pasta. Hier zit je sneller vol door en eet je ook minder.
 • Ga nooit voor het eten -als je dus in zowat alles trek hebt- boodschappen doen. Zo doe je vaak aankopen -chips, chocola en koekjes, waar je later spijt van hebt.
 • Neem in plaats van de lift, de trap en stap een halte eerder uit de tram. Zorg dat je genoeg beweegt, minimaal 30 minuten per dag!

Good luck! 

Advertenties
, , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: