Gossips van week #18!

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Keira Knightley is getrouwd! Ze is gisteren in het huwelijksbootje gestapt met muzikant James Righton. De twee gaven elkaar het jawoord tijdens een intieme ceremonie in Mazan, Zuid-Frankrijk. Het was een kleine huwelijksceremonie, waar zo’n elf gasten aanwezig waren. Verwacht wordt dat de 28-jarige actrice nog een groot feest geeft ter ere van het huwelijk. Ben je benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hier!

Keira Knightley

Binnenkort ook trouwplannen voor Paris Hilton! Zij en haar elf jaar jongere lover River Viiperi zijn na een relatie van een half jaar klaar voor de volgende stap in hun relatie. De Hilton-erfgename is klaar voor huisje-boompje-beestje en weet honderd procent zeker dat ze met deze man wil trouwen. “Ik ben stapelverliefd. Hij is één van de aardigste mannen die ik ooit in mijn leven heb ontmoet. Hij behandelt me als een prinses.”

GTST- ster Gigi Ravelli is weer vrijgezel. Gigi en haar ex Rik zijn zo’n drie weken geleden uit elkaar gegaan na een relatie van ruim drie jaar. Dat heeft de actrice bevestigd aan RTL Boulevard. De relatie is beëindigd omdat ze uit elkaar zijn gegroeid. Gigi sluit gelukkig niet uit dat zij en Rik ooit weer bij elkaar komen.

Gigi Ravelli
Regillio Tuur heeft zich deze week weer van zijn beste kant laten zien. Not! Hij heeft vrijdag een aantal uur achter tralies gezeten, omdat hij zijn ex-vriendin had bedreigd. “Ik ben boos geworden. Ik heb dingen gezegd die ik misschien niet had moeten zeggen,” zo vertelt hij. Hij deed dit naar eigen zeggen omdat zijn ex hem lastigviel. Het is niet de eerste keer dat de ex-bokser in de cel terecht is gekomen: hij is twee keer veroordeeld wegens het mishandelen van twee van zijn exen.

Advertenties
, , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: