Anna: “Ik weet niet wie de vader van mijn kind is…”

2 mei 2013

Lifestyle, Maatschappij, Seks

Een zwangerschap op zich brengt natuurlijk al veel stress met zich mee, maar voor Anna was deze periode extra stressvol. “Ik had naast mijn vaste relatie soms hier en daar een ‘onschuldig’ slippertje. Ik raakte zwanger… Maar van wie?”

De 32-jarige Anna had ‘the perfect life’: een goede baan, een goede relatie en een mooi koophuis. Je zou zeggen dat haar niets ontbrak, maar toch miste ze wat. “Mijn vriend en ik waren al jaren samen. We hadden niet meer zoveel seks als in het begin van onze relatie, mijn vriend vond een keer per twee weken genoeg, maar ik verlangde stiekem naar meer.”

“Ik weet dat het ontzettend fout is, maar om mijn verlangens naar seks te bevredigen ging ik af en toe vreemd. Soms met een collega of soms met iemand die ik in een kroeg was tegengekomen tijdens een avondje uit met mijn vriendinnen. Gewoon voor de lust, that’s it! Het ging tijden goed, tot ik na mijn one night stand zwanger bleek te zijn.”

“Na een avondje uit belandde ik bij een leuke man in bed. Ik was aardig aangeschoten, dus ik lette niet meer op of hij een condoom om had of niet. Die avond vergat ik de pil en twee weken later werd ik niet meer ongesteld. Ik deed een test en jawel… ‘u bent 1-2 weken zwanger’ Ik dacht dat ik gek werd! Ik belde mijn ‘scharrel’ op met een smoes en vroeg of we het veilig hadden gedaan. Niet dus! Ik had de dag na mijn slippertje met mijn vriend seks gehad, dus hij kon ook de vader zijn.”

Vanaf toen kwam Anna in een achtbaan van emoties terecht. “Hoe kon ik zo stom zijn geweest? Mijn vriend zag dat iets mij dwars zat, maar ik besloot te zeggen dat ik stress had op werk. Ik moest voor mijzelf een keuze maken. Abortus was geen optie voor mij, maar alles opbiechten zou mijn hele leven verwoesten… Omdat ik er gewoon met iemand over moest praten heb ik mijn zus in vertrouwen genomen. Zij veroordeelde mij gelukkig niet en gaf steun waar ik het nodig had.”

“Ik ben erg dun dus toen ik acht weken zwanger was zag je al een klein buikje. Ik moest het wel vertellen tegen mijn vriend. Ik besloot om met hem in gesprek te gaan. Het enige wat eruit kwam was: ‘Ik ben zwanger…’ Hij barstte in tranen uit van blijdschap. Ik kon daarna toch niet zeggen dat ik niet wist of hij de vader wel was? Pfff… Ik heb besloten om het voor mij te houden, of dit nou een goede of slechte beslissing is.”

“Kleine Sofie is inmiddels een jaar oud. Ik zie hoe dol mijn vriend op haar is en ze heeft zijn ogen en blonde krullen… Misschien heeft God het mij dan toch vergeven. Van mijn slippertjes heb ik veel geleerd. Nooit, maar dan ook nooit meer…”

Advertenties
, , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: