Gossips van week #17!

28 april 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Gerard Joling heeft een lintje van de koningin gekregen! De zanger en entertainer is benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De televisiepresentator heeft het lintje gekregen, omdat hij zich wekelijks inzet voor goede doelen. Hij steunt onder andere stichting Doen, Unicef en Ronald McDonald kinderfonds.

GerardJoling
Uberstylist Bastiaan van Schaik is niet happy. Hij laat weten dat zijn scooter is gestolen. “Slecht begin van het kroningsweekend…. scooter alweer gestolen”, schrijft hij op Twitter. Deze scooter bracht Bastiaan sowieso niet veel geluk; een aantal maanden geleden had hij nog een ongeluk waarbij zijn gezicht kapot was en hij een tand verloor.

Vince Vaughn wordt weer vader! Zijn vrouw Kyla Weber is in verwachting van hun tweede kindje. Dit heeft de acteur vertelt in de talkshow van Ellen Degeneres. ”Dit is de eerste keer dat ik er iets over zeg. Wij zijn ontzettend blij met het nieuws,” aldus Vince in de show. Zijn vrouw is uitgerekend in augustus. Samen hebben ze al een dochtertje van twee jaar.

LAthevoices

Er is een oorlog gestart tussen LA The Voices en Gordon. Sinds de zanger aangaf te stoppen met de zanggroep wil het niet opschieten met de financiële afwikkeling van de breuk. Het gaat nu zelfs zo ver dat de presentator een optreden had afgezegd, zonder dat de rest van de groep er iets vanaf wist. “Na alles wat er gebeurd is kan ik niet meer met die jongens op het podium staan”, zo vertelt Gordon. De groep denkt nu zelfs na om met een andere naam verder te gaan.

Advertenties
, , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: