Gossips van week #16!

21 april 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week! 

De scheiding van Kim Kardashian is ein-de-lijk rond! Ze is vanaf nu officieel gescheiden van haar ex Kris Humphries. De basketballer was uit op 7 miljoen euro van Kim, maar hij krijgt helemaal niets! Gelukkig is alles nu afgesloten en kan de celebrity zich lekker storten op de laatste drie maanden van haar zwangerschap.

Kimkardashian

Gordon gaat met pensioen! De zanger laat weten aan het Algemeen Dagblad dat hij over twee jaar, na zijn theatertour, gaat stoppen met zingen. De zanger laat het volgende weten: “Het wordt een soort afscheidstournee waarin ik met muziek en een gezonde dosis humor zal terugblikken op een kwart eeuw Gordon”.

Deze week werd bekend dat Lieke van Lexmond een relatie zou hebben met RTL-baas Matthias Scholten. Hier is echter niets van waar. De manager van presentatrice laat weten de geruchten ‘een beetje jammer’ te vinden. “Als twee mensen samen iets gaan eten, betekent dit niet dat ze meteen een relatie hebben. Als het echt waar zou zijn, dan zouden ze er zelf wel mee naar buiten komen.” En zo is het maar net!

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: