Get the make-up look: Miley Cyrus

Heb jij altijd al de make-up look van een celebrity willen hebben? Dat kan dan vanaf nu! In de rubriek ‘Get the make-up look’ laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zo’n look krijgt en makkelijk over kunt nemen. Kijk deze keer mee naar de make-up look van Miley Cyrus! 

We kennen Miley Cyrus als kindster in Hannah Montana. Toen de opnames van deze serie stopte, wist Miley niet hoe snel ze haar lange zwierige lokken moest inruilen voor een stoer kort kapsel. Sinds ze een kort kapsel heeft, heeft ze vaak ook stoerdere en opvallendere make-up op. Voor deze get the make-up look gingen wij voor een glamorous en rustige look. Lees mee hoe jij dit zelf makkelijk kunt namaken!

GTMLMiley

Stap 1
Smeer je gezicht altijd in met een goede dagcrème die bij jouw huidtype past. Werk daarna de oneffen plekjes in je gezicht weg met een goede concealer. Als het nodig is kun je hierover ook een beetje foundation doen.

Stap 2
Daarna begint het ‘poeder- gedeelte’. Poeder je gezicht met een grote kwast in een kleur die hetzelfde is als jouw huidskleur. Pak daarna een perzik-kleurige blush en poeder deze op je jukbeenderen.

Stap 3
Miley heeft haar ogen rustig opgemaakt. Breng oogschaduw aan in een naturel huidskleur als ondergrond, van je ooglid tot onder je wenkbrauw. Werk je wenkbrauw bij met een donkerbruin wenkbrauwpotloodje. Doe aan de binnenkant van je oogleden een dun laagje oogschaduw in de kleur goud. Teken daarna met een zwarte eyeliner een mooie dunne lijn boven je oog en maak daarna de ooglook af met een goede volume mascara. Je kunt bij deze look eventueel nepwimpers aanbrengen voor vollere wimpers.

Stap 4
Miley heeft, zoals je misschien kunt zien, mooie volle lippen. Gebruik om deze look af te maken een lipstick in een nude kleur. Lipstick blijft het beste zitten met een laagje foundation eronder. Zorg wel dat je een voedende lipstick hebt, die je lippen niet droog maakt. Maar kies voor een wat zachtere lipstick.

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: