Gossips van week #15!

14 april 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Rossana Kluivert, de vrouw van voormalig voetballer Patrick, is ernstig ziek. De styliste heeft deze week te horen kreeg dat ze lymfeklierkanker heeft. Op dit moment gaat ze door de medische molen en moet nog een aantal vervelende onderzoeken ondergaan. Wij hopen dat de brunette er snel bovenop komt!

rosannakluivert

Modeontwerpster Olcay Gulsen is weer in love! “Ik ben stapelverliefd geworden op iemand en dat bewijst maar weer eens, ook al heb je een megadrukke agenda en een eigen bedrijf, dat doet er niet meer toe als kriebels krijgt voor iemand”, zegt de zakenvrouw in RTL Boulevard. “Hij is totaal niet wat je bij me zou verwachten. Hij is bijna schuw aan de wereld waar in ik leef en dat vind ik zo leuk en ik vind het ook leuk dat ik niet onderdeel ben van een beroemd stel weet je, daar heb ik het wel echt mee gehad nu.”

Ruim drie maanden na de geruchtmakende breuk met Sylvie, lijkt Rafael van der Vaart de liefde weer te hebben gevonden… bij de beste vriendin van Sylvie, Sabia Boulahrouz. Sabia laat weten: “We zijn pas kort samen. We doen het rustig aan. Onze liefde heeft tijd nodig om zich te ontwikkelen.” Bang dat Sylvie kwaad is op de twee, is Sabia niet: ,,Wij zijn pas lang na hun breuk bij elkaar gekomen. Ze weet hiervan. En Sylvie leeft nu haar eigen leven.” Whoops…

sabiaboulahrouz

Schrijver Kluun gaat er een jaar tussenuit! De schrijver heeft dit komende jaar alles afgezegd om zich te kunnen focussen op een nieuw boek. “P.S. Dit was het voorlopig”, schrijft hij in zijn column in De Telegraaf. “Twitter, Facebook, optredens, mijn wekelijkse column, het koningslied: ik heb het allemaal afgezegd. Tot over een jaar.” Wij zijn benieuwd naar het resultaat!

Advertenties
, , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: