Get the make-up look: Katy Perry

10 april 2013

Beauty, Gezicht, Make-up

Heb jij altijd al de make-up look van een celebrity willen hebben? Dat kan dan vanaf nu! In de rubriek ‘Get the make-up look’ laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zo’n look krijgt en makkelijk over kunt nemen. Kijk deze keer mee naar de make-up look van Katy Perry! 

We kennen Katy Perry van haar extreme girly outfits en regenboogkapsels. Ze draagt altijd veel make-up: zelfs in haar vrije tijd kunnen we de zangeres niet vaak betrappen zonder iets op haar gezicht te hebben. Voor deze get the make-up look gaan wij voor een glamorous look. Lees mee hoe jij dit zelf makkelijk kunt namaken!

GTMLKaty

Stap 1
Smeer je gezicht altijd in met een goede dagcrème die bij jouw huidtype past. Werk daarna de oneffen plekjes in je gezicht weg met een goede concealer. Als het nodig is kun je hierover ook een beetje foundation doen.

Stap 2
Daarna begint het ‘poeder- gedeelte’. Poeder je gezicht met een grote kwast in een kleur die hetzelfde is als jouw huidskleur. Pak daarna een lichtroze blush en poeder deze op je jukbeenderen.

Stap 3
Katy heeft haar ogen rustig opgemaakt. Breng oogschaduw aan in een naturel huidskleur als ondergrond, van je ooglid tot onder je wenkbrauw. Werk je wenkbrauw bij met een donkerbruin wenkbrauwpotloodje. Teken daarna met een zwarte eyeliner een mooie dunne lijn boven je oog. Zet daarna met een wit oogpotlood nog een lijntje aan de onderkant van je wimperrand. Zo lijkt het alsof je extra grote ogen hebt. Maak daarna de ooglook af met een goede volume mascara.

Stap 4
Katy heeft, zoals je misschien kunt zien, bescheiden lipjes. Voor de foto’s zijn haar lippen groter gemaakt. Heb jij ook kleine lippen? Teken dan net buiten je liprand een beetje bij. Zo lijken je lippen optisch groter. Gebruik om deze look af te maken een donkerrode lipstick in de kleur van kersen. Lipstick blijft het beste zitten met een laagje foundation eronder. Zorg wel dat je een voedende lipstick hebt, die je lippen niet droog maakt. Maar kies voor een wat zachtere lipstick.

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

2 reacties op “Get the make-up look: Katy Perry”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: