Gossips van week #14!

7 april 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Presentatrice Caroline Tensen gaat trouwen met haar grote liefde Ernst-Jan. Op Eerste Paasdag ging Ernst-Jan op zijn knieën en een stapelverliefde en volledig verraste Caroline zei gelijk ‘Ja’! De lovebirds hebben sinds een halfjaar een relatie en wonen vanaf februari dit jaar samen in Amsterdam. “We gaan als een speer, we hadden geen zin meer om te wachten”, laat de presentatrice weten in RTL Boulevard.

amandabynes

Amanda Bynes heeft bekend gemaakt dat ze een eetstoornis heeft. De actrice maakte dit nieuws wereldkundig via Twitter. “Ik ga bepaalde websites en tijdschriften die zeggen dat ik mentale problemen heb, aanklagen. Ze maken altijd foto’s als ik ben aangekomen en dan schrijven ze leugens. Ik heb een eetstoornis, dus ik heb de grootste moeite om dun te blijven”, aldus de actrice.

Marielle Bastiaansen is opgepakt in Monaco! De presentatrice had met haar cameraploeg gefilmd op een beurs waar Prins Albert ook aanwezig was, en daar was de beveiliging en de politie niet helemaal van te spreken. De hele ploeg moest mee naar het politiebureau, en de beelden die het team van de prins had gemaakt, moesten verwijderd worden. Inmiddels is de cameraploeg gelukkig weer vrij!

Daniebles

Styliste Danie Bles is bevallen van een zoon. Het jongetje heet voluit Marlon Oscar James. Marlon is door middel van een keizersnede ter wereld gekomen. Het gaat gelukkig allemaal goed met de twee. Danie heeft al een zoontje van 4 jaar, Florian. Heel veel geluk!

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: