Kledingtips voor een klein buikje

4 april 2013

Beauty, Lichaam, Mode & Trends

Niet iedereen heeft een platte buik. Helemaal niet erg natuurlijk, maar veel vrouwen met een klein buikje proberen dit wel zo veel mogelijk te verdoezelen. Want zeg nou zelf, er echt zeker door voelen doe je niet! Fabeaulish.com heeft wat kledingtips voor als je een klein buikje hebt. Want wat kun je nou het beste dragen, en wat moet je echt laten?

“No way, dit ga ik echt niet dragen! Ik lijk hierin wel 5 maanden zwanger!” Herken je deze gedachtes? Je bent niet te enige. Veel vrouwen hebben last van een klein buikje. De één weet het door kleding al goed te verdoezelen, maar veel vrouwen weten dit ook niet. Daarom deze tips. Lees je mee?

kledingtipsbuik

Wat kun je het beste dragen?

  • Draag A-lijn truitjes. Dit model is erg geschikt als je een klein buikje hebt. Een ‘A-lijn’ wil zeggen dat een truitje in een A naar beneden loopt: bovenaan smal en wijder uit naar beneden.
  • Een colbertje doet wonderen! Draag mooie getailleerde jasjes met het middelste knoopje dicht. Je zal zien dat hierin je buik niet te zien is.
  • Ook zijn truitjes met een verhoogde taille goed om een klein buikje te verdoezelen. Hierbij ligt er een lijn onder je borsten, in plaats van op je buik. Deze lijn legt dan ook de nadruk op je borsten. Zorg wel dat je in deze truitjes een extra goede bh draagt.
  • Daarnaast zijn wikkelvestjes een echte uitvinding voor vrouwen met kleine buikjes. Hierin kun je je buikje goed verbergen. Draag eventueel hier een ceintuurtje bij, deze neemt extra de aandacht weg van je buik.
  • Draag passende kleding. Denk niet: ik heb maat 40, dus ik moet ook voor maat 40 gaan. Kijk goed wat mooi staat. Misschien heb je voor die ene broek wel 42 nodig, omdat het model anders valt. En denk eraan: een maat is maar een cijfer, hoe je je voelt is veel belangrijker!Bellyfat

Wat moet je niet dragen?

  • Draag geen heupbroeken! Dit is een echte no go. Bij een heupbroek kom je buik boven je broekrand te liggen.
  • Strakke truitjes kun je ook beter niet dragen. Hier komt de nadruk alleen maar meer op je buik te liggen, en dat is iets wat je nou net niet wil.
  • Veel vrouwen denken dat een grote heupriem hun buik verbergt, maar dit is niet waar. Dit legt juist de nadruk op je buik, dus gebruik liever een dun ceintuurtje voor boven de heupen.
  • Laat ook te korte truitjes buiten je kledingkast. Korte truitjes kruipen omhoog en het is vervelend om deze de hele tijd naar beneden te trekken. Neem liever wat langere truitjes.
Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: