Work that ass!

3 april 2013

Beauty, Lichaam

De zomer komt er weer aan, dus we moeten er weer aan geloven: oefeningen! Iedere vrouw wil een goed lichaam hebben en goed in haar vel zitten. We beginnen daar dus maar snel mee! Deze week wat goede oefeningen voor de billen, zodat jouw achterwerk deze zomer goed in dat ene mooie (bikini)broekje of jurkje uitkomt. Sport en kijk je mee?

Het is belangrijk dat je goed in je vel zit en zeker in de zomer. In de winter kun je je nog verstoppen onder lagen met kleding, maar in de zomer lukt dat niet meer. Je wil niet zwetend in een dikke trui lopen, maar je wil natuurlijk shinen in dat ene leuke jurkje. Fabeaulish.com pakt vandaag de billen aan. Doe mee met deze vijf oefeningen en je zal binnen no time resultaat zien!

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: