Get the make-up look: Lauren Conrad

3 april 2013

Beauty, Gezicht, Make-up

Heb jij altijd al de make-up look van een celebrity willen hebben? Dat kan dan vanaf nu! In de rubriek ‘Get the make-up look’ laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zo’n look krijgt en makkelijk over kunt nemen. Kijk deze keer mee naar de make-up look van Lauren Conrad!

Lauren, ook wel LC genoemd, is een echte beauty with brains. Deze celebrity begon in de MTV series Laguna Beach en The Hills. Hierin zagen we al dat ze een fashion opleiding volgde. Na een paar seizoenen wilde ze niets meer van de series te maken hebben en sloeg een nieuwe weg in. Op dit moment is ze kledingontwerpster en schrijft ze boeken over beauty en fashion. Lauren ziet er altijd mooi uit. Voor deze get the make-up look gaan we voor een rustige look met de nadruk op sexy amandelogen. Lees mee hoe jij dit zelf makkelijk kunt namaken!

GTMLLauren

Stap 1
Smeer je gezicht altijd in met een goede dagcrème die bij jouw huidtype past. Werk daarna de oneffen plekjes in je gezicht weg met een goede concealer. Als het nodig is kun je hierover ook een beetje foundation doen.

Stap 2
Daarna begint het ‘poeder- gedeelte’. Poeder je gezicht met een grote kwast in een kleur die hetzelfde is als jouw huidskleur. Pak daarna een bruine blush en poeder deze op je jukbeenderen. Wanneer je je kwast in de blush hebt gedempt, blaas dan altijd even de overtollige poeder eraf. We willen de look natuurlijk wel naturel houden.

Stap 3
Lauren heeft jaloersmakende ogen. Breng om dezelfde look te krijgen eerst een oogschaduw aan in een naturel kleurtje. Dit werkt als ondergrond. Doe deze kleur van je ooglid tot onder je wenkbrauw. Werk eventueel je wenkbrauw nog een beetje bij met een potlood. In de binnenste ooghoeken doe je een beetje witte oogschaduw. Zet daarna een dunne lijn boven je oog met een eyeliner stift. Dit is makkelijker dan met een kwastje. Zorg dat het lijntje aan het uiteinde een beetje omhoog loopt, dit voor mooie amandelvormige ogen. Zet ook een dun lijntje vanaf halverwege onder je oog, net onder je wimperrand naar de buitenkant. Maak daarna de ogen af met een goede volume mascara.

Stap 4
Lauren heeft een perzikkleurige lipstick op haar lippen. Zo blijft het een rustige look. Gebruik om deze look af te maken deze kleur. Wil je een meer glamour-achtige look? Kies dan voor een rode lipstick. Lipstick blijft het beste zitten met een laagje foundation eronder. Zorg wel dat je een voedende lipstick hebt, die je lippen niet droog maakt. Maar kies voor een wat zachtere lipstick.

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: