Gossips van week #13

31 maart 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Ireen Wüst is verliefd! Deze keer heeft ze de liefde niet gevonden bij een vrouw, maar bij een man genaamd Bastiaan. Een aantal jaar terug kwam de schaatsster nog uit de kast en kreeg een relatie met shorttrackster Sanne van Kerkhof. Later gaf ze toe dat ze niet perse een voorkeur heeft voor mannen of vrouwen: “Ik val op de persoon zelf, het geslacht speelt daarbij geen rol.” En zo is dat maar net!

Rihanna

Het is nu dan echt over tussen Chris Brown en Rihanna. Wilden zij vorige maand nog trouwen, zijn de twee nu uit elkaar! De zanger liet dit weten in de ochtendshow van Amerikaanse radiozender Power 106. Op de vraag of zij nog samen waren zei Chris: “Nee, dat is het korte antwoord.” Dit verklaart ook enigszins waarom Rihanna een aantal dramatische berichtjes op Twitter plaatste.

Madonna is de allereerste vrouwelijke popster ooit die een miljard dollar op haar rekening heeft staan. Vorig jaar was het beste jaar ooit voor de zangeres. Dankzij haar MDNA-tour, eigen parfum- en kledinglijn mocht ze in 2012 maar liefst ruim 300 miljoen dollar op haar bankrekening bijschrijven.

Lizasips

Liza Sips is in love! Ze is weer verliefd. De gelukkige is sportmarketeer Ralph Manheim. “Hij is erg leuk en het is nu wel echt serieus tussen ons”, vertelt Liza tegen RTL Boulevard. Naast dat wil de actrice nog niets kwijt over haar nieuwe vlam. Wij wensen haar in ieder geval veel geluk toe!

Advertenties
, , , , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: