Get the make-up look: Scarlett Johansson

27 maart 2013

Beauty, Gezicht, Make-up

Heb jij altijd al de make-up look van een celebrity willen hebben? Dat kan dan vanaf nu! In de rubriek ‘Get the make-up look’ laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zo’n look krijgt en makkelijk over kunt nemen. Kijk deze keer mee naar de make-up look van Scarlett Johansson!

Scarlett Johansson is een echte natural beauty. Deze actrice maakt zich graag op in verschillende stijlen. De ene keer zien we de actrice verschijnen met een romantische look, de volgende keer gaat ze voor glamour of zoals deze keer: een look waar haar ogen mooi bij uitkomen! Een van de looks die bij Scarlett erg geliefd is. Lees mee hoe jij dit zelf makkelijk kunt namaken!

Scarlet Johansson

Stap 1
Smeer je gezicht altijd in met een goede dagcrème die bij jouw huidtype past. Werk daarna de oneffen plekjes in je gezicht weg met een goede concealer. Je kunt hierover heen ook een beetje foundation doen.

Stap 2
Daarna begint het ‘poeder- gedeelte’. Poeder je gezicht met een grote kwast in een kleur die hetzelfde is als jouw huidskleur. Pak daarna een iets donkerdere blush en poeder deze op je jukbeenderen.

Stap 3
Scarlett heeft haar ogen mooi opgemaakt. Breng oogschaduw aan in een naturel huidskleur als ondergrond, van je ooglid tot onder je wenkbrauw. Doe daarna op je ooglid – tot ongeveer een centimeter onder je wenkbrauwen – een koperkleurige oogschaduw. Breng deze kleur ook onder je ogen aan. Wanneer je lichte ogen heb springen je ogen bij deze kleur er echt mooi uit. Teken daarna met een zwart kohlpotlood een lijntje boven je oog. Werk eventueel je wenkbrauw nog een beetje bij met een potlood en maak tenslotte daarna de ooglook af met een goede volume mascara.

Stap 4
Scarlet heeft hele mooie en volle lippen. Bij deze look blijven de lippen rustig van kleur. Gebruik om deze look af te maken een nude kleurige gloss of lipstick. Lipstick blijft het beste zitten met een laagje foundation eronder. Zorg wel dat je een voedende lipstick hebt, die je lippen niet droog maakt. Maar kies voor een wat zachtere lipstick.

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: