De afvalrace: na 6 weken

Steeds meer vrouwen in Nederland hebben last van overgewicht. Nu de zomer weer in aantocht is, is het voor hun altijd weer moeilijk. Wij volgen twee vrouwen die de strijd aangaan tegen de kilo’s. In dit artikel kun je lezen hoe het gaat met Eva en Jasmin na zes weken!

Eva
“Na de kleine tegenslag van vorige week ben ik weer hard aan de slag gegaan. Ik ben om de dag gaan sporten, ik merk namelijk dat mijn lichaam echt een rustdag nodig heeft. Zo hou ik het naar mijn menig het langste vol. Qua eten heb ik geen chips of koekjes meer gegeten, alleen maar gezond!”

Sportendieet

“Ik merk na anderhalve maand afvallen dat mijn broeken al losser gaan zitten en mijn gezicht ook dunner aan het worden is. Het voelt ontzettend goed en dit is weer een extra stimulans om door te gaan met afvallen.”

Resultaat na 6 weken
“Ik ben nu zes weken bezig met afvallen. Mijn startgewicht was 70 kilo, vier weken geleden woog ik 67,6. Twee weken geleden woog ik 66,1 kilo. Ook deze twee weken ben ik afgevallen: ik weeg nu 64,4 kilo. In zes weken ben ik dus 5,6 kilo afgevallen. Ik ben ontzettend blij met dit resultaat.”

Jasmin
“Er zijn alweer zes weken voorbij van het dieet. Ik krijg allemaal complimenten van vrienden en familie dat ik er goed uitzie. Ik voel me ook ontzettend goed. Ik haal tegenwoordig alle verse groenten bij de Turkse groentewinkel bij mij om de hoek. Ontzettend goed van kwaliteit en goedkoop. De Albert Heijn wordt helaas steeds duurder, dus dit is een erg goed alternatief!”

Afvallenweegschaal

“Sporten gaat goed, na de dip van vorige twee weken ben ik weer hard aan de slag gegaan. Ik heb aan vriendinnen gevraagd of zij af en toe mee willen met mij als support. Ik merk dat mijn bank mij na het werken toch weer aanstaart. Met vriendinnen is het extra leuk, daarom ben ik ook erg blij dat zij dit voor mij overhebben. Om hun te bedanken heb ik al twee keer voor ze gekookt, en het was nog lekker ook!”

Resultaat na 6 weken
“Ik begon dit dieet met 79 kilo, na twee weken woog ik 76,2 kg. Na vier weken afvallen woog ik 73,7 kilo en op dit moment weeg ik 71,9 kilo. Het gaat nog steeds goed en ik ben ruim een kilo per week afgevallen. Ik voel me ook fantastisch en ga gewoon op deze manier door.”

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

3 reacties op “De afvalrace: na 6 weken”

  1. poweredbyflowers Zegt:

    Wauw! Inspirerend! Heel knap

    Beantwoorden

  2. Solenn Zegt:

    Wow, super goed gedaan!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: