Make-up trends lente 2013

26 maart 2013

Beauty, Gezicht, Make-up

De lente is weer begonnen, dus er zijn weer wat nieuwe trends voor dit seizoen! Zo ook op het gebied van make-up. Wat is er dit seizoen helemaal hot en wat kun je vanaf nu beter laten? Je leest de nieuwste trends hier! Kijk je mee?

Door de lente hebben we weer zin in vrolijke kleurtjes. De zwarte en donkere make-up van de winter laten wij het liefst zo snel mogelijk achter ons. Kom maar op met die lieve kleurtjes voor de zomer! Ook deze lente/zomer hebben we weer nieuwe trends. Kijk snel mee.

Neon lippen
Zoals je misschien al wist is neon dit seizoen een echte kledingtrend. Hoe feller, des te beter! Zo ook op het gebied van beauty. Mooie fel oranje of fel roze lippen zijn hardstikke in. Wel is er een regel: hou de rest van je make-up rustig. Dus kies of voor de ogen op te maken, of voor de lippen, niet allebei. Je wil er natuurlijk niet uit zien als een kerstbal. Dus wanneer je je lippen opmaakt met een neon kleur, laat je ogen dan rustig en doe er bijvoorbeeld alleen een volume mascara op.

lentemakeup1

Witte eyeliner
Dit seizoen is de witte eyeliner helemaal in. Breng een mooie en strakke lijn boven je oog aan met een eyeliner in deze kleur. Wil je eens wat anders? Zet dan voor de verandering eens een witte streep van eyeliner onder het oog! Breng deze in een puntige lijn aan en je bent nog hipper.

lentebeautytrend

Twee kleuren lipstick
Waarom een kleur lipstick als het ook in twee kleuren kan? Dat moeten veel make-up artiesten hebben gedacht. De twee kleuren lippen zijn dit seizoen helemaal hot. Hoe moet je het aanbrengen? Kleur de buitenkanten van je lippen bijvoorbeeld roze. Breng vervolgens een paars kleurige lippenstift in het midden van je lippen aan. Laat dit goed in elkaar overlopen, et voila!

twocoloredlips

Welke trend vind jij leuk?

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: